RDM Campus wint innovatieprijs

Nieuws | de redactie
17 november 2010 | RDM Campus is de winnaar van de Job Dura Prijs 2010. De jury prijst de innovatieve visie op onderwijs, waarbij mbo en hbo zijn samengebracht en gekoppeld aan bedrijven zodat leerlingen praktijkervaring op kunnen doen.

 

 


Dit is gerealiseerd door het onderwijs te clusteren in devoormalige machinehal direct naast een bedrijvendeel. De RDM Campusis het nieuwe onderkomen voor onderwijs, bedrijven en evenementenop de Heijplaat. Het project is ontworpen door Van Heerden enPartners (scholendeel) en Plus Architecten (bedrijvendeel). Zijwillen studenten met het getransformeerde industriële complex eenlevendige en inspirerende onderwijscampus bieden.

De Job Dura-prijs bekroont projecten die een bijdrage leverenaan het sociale en culturele leven in de regio Rotterdam en die eenrelatie hebben met de gebouwde omgeving. Met het thema ‘MorgenWijzer’ wil de prijs dit jaar aandacht vestigen op het belang vanhet investeren in een duurzame samenleving door onderwijs eneducatie. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 25.000euro.

Bron: architectenweb.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK