Spaanse universiteit in Almere

Nieuws | de redactie
6 december 2010 | De universiteit BES La Salle uit Barcelona en Madrid gaat in Almere MBA-programma's en zomercursussen aanbieden.

De gemeente heeft in Barcelona een intentieverklaringgetekend als startsein voor verdere samenwerking. Daarinis vastgelegd dat BES La Salle, een universiteit uit Barcelona en Madrid, op kortetermijn naar Almere komt om daar een internationaal hogeronderwijsaanbod te verzorgen. 

Het zal gaan om een variéteit van HO-aanbod.  In het bijoznderbetreft het kortlopende cursussen voor werkenden (ExecutiveCourses), enkele Masterprogramma’s op het gebied van BusinessAdministration (MBA) en Program Management. Tevens neemt LaSalle actief deel aan de Summer School Almere doorcursussen aant bieden in dit verband. 

Zomer 2010 heeft BES La Salle al aan de eerste Summer Schoolmeegedaan. Het is de bedoeling dat in 2011 opnieuw te doen met eenwat uitgebreider cursusaanbod. BES La Salle is verder van plan omwaar mogelijk met de bestaande aanbieders van hoger onderwijs inAlmere samen te werken, en met het locale en regionalebedrijfsleven.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK