Rotterdam bundelt HBO-kennis

Nieuws | de redactie
10 januari 2011 | De Hogeschool Rotterdam krijgt een nieuw Centrum voor Onderzoek en Innovatie. In dit centrum zullen zes grote kenniscentra gebundeld worden. Deze ontwikkeling sluit aan op de trend binnen het HBO, om de kennis- en onderzoeksfuncties van hogescholen een meer centrale te plaats geven.

De verschillende kenniscentra blijven functionerenonder een eigen programmadirecteur. Hetnieuwe centrum zal een eigen leiding krijgen die peringang van 1 september 2011 zal aantreden. Dekenniscentra die onder één noemer zullen gaan werken zijn:Zorginnovatie, Talentontwikkeling, Creative Professions, SmartSolutions Rotterdam,  Integrale Gebiedsontwikkeling en Business Development.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK