Slimme tankdop beste idee Windesheim

Nieuws | de redactie
13 januari 2011 | In Nederland wordt jaarlijks zo’n 800.000 liter brandstof foutief getankt. Een in Zwolle ontwikkelde tankdop moet dit euvel tot het verleden laten behoren. De bedenkers van het concept zijn op 11 januari verkozen tot het beste studentenbedrijf van Windesheim.

Het winnende team onder de projectnaam ‘PreventFuel‘heeft een tankdop bedacht, die door in de tankschaft te passenvoorkomt dat er nog verkeerde brandstof in de benzinetank terechtkomt. Met de hulp van ANWB en Route Mobiel hopen de studenten SmallBusiness en Retail Management hun product op de markt tebrengen.

De beste student van Windesheim wordt twee keer per jaar gehoudenen wordt georganiseerd in het kader van een Major Jong Ondernemen.Deze Major is onderdeel van de opleiding die de winnende groepstudenten volgt.  De jury roemde de studenten om hundoorzettingsvermogen, lef, creativiteit en een zeer goed doordachten uitgevoerd marketingbeleid.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK