Stenden opent nieuw Studielandschap

Nieuws | de redactie
7 januari 2011 | Op de nieuwjaarsbijeenkomst van hogeschool Stenden is door burgemeester Bijl van Emmen het nieuwe Studielandschap geopend. Studenten krijgen daar de beschikking over een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving voor een PGO-opzet van de curricula.

“Het nieuwe studielandschap in Emmen maakt duidelijk dat hetStenden ernst is met de kwaliteit van het onderwijs dat dehogeschool zijn studenten biedt” sprak vice-voorzitter PimBreebaart in zijn nieuwjaarsrede. Breebaart die in september 2010 als ad interim aantrad bij Stenden geeft hiermeeconcreet invulling aan het Probleem Gestuurd Onderwijs dat deStenden Hogeschool nastreeft. Het open studielandschap biedt eengrote ruimte aan samenwerking voor de 2500 studenten in Emmen.

“Hiermee willen we de kwaliteit van ons onderwijs verbeteren. Weverwachten dat studenten deze investering in onderwijskwaliteit enfysieke leeromgeving zullen waarderen. Dat zalons helpen terug te keren in de hoger onderwijs top tien inNederland” onderstreepte Breebaart over de ambities diehij heeft met zijn nieuwe hogeschool.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK