Lekker is geen toeval

Nieuws | de redactie
8 maart 2011 | “Zoals wij het hier gaan doen is nog nergens anders aan de orde.” Het hoger hotelonderwijs krijgt met een nieuw lectoraat Gastronomie op Hogeschool Stenden een unieke impuls. Smaakbeleving staat centraal bij lector Peter Klosse. “Ik ben ervan overtuigd dat ‘lekker’ geen toeval is, maar het gevolg van goed doen.”
“Smaak wordt door heel veel mensen beschouwd als ietspersoonlijks, maar het is een feitelijke
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 450, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK