Student naar SER

Nieuws | de redactie
4 maart 2011 | De LSVb zoekt een nieuw bestuur, net als het ISO. Een nieuwe benoeming bewijst dat deelnemen in zo’n studentenbestuur goed kan zijn voor je loopbaan. Dennis Wiersma wordt lid van de SER, als voorzitter van FNV Jong.

 

Al eerder was een voormalig LSVb’er lid van het ultiemepolderorgaan. Judith Ploegman was enkele jaren geleden de jongstevrouw die ooit behoorde tot de sociaal economische topadviseurs vande regering. Nu treedt de voormalige vice-voorzitter van destudentenvakbond, Dennis Wiersma toe. Als de nieuwe voorzitter vanFNV Jong zal hij de degens mogen gaan kruisen met bekende mensenuit het hoger onderwijs als Theo Bovens en Alexander Rinnooy Kan.

Voor de actieve volgers van de social media is de benoeming vanWiersma ongetwijfeld een bonus. Al in zijn rol van LSVb-bestuurderbehoorde hij tot de actiefste en interessantste gebruikers vanTwitter voor het verspreiden van zijn boodschap.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK