Studentondernemer in aantocht

Nieuws | de redactie
18 maart 2011 | Wie zijn de beste studentondernemers van Windesheim, Deltion College en Landstede? In de finale van het event 'Starters ABC strijden woensdag 20 april Mike van den Broek, Bas Mastenbroek en Esmée Pater om de roem en de prijzen.

Mike van Landstede doet dat met www.graphicair.net, Bas vanDeltion College met www.bmautomatisering.nlen Esmée van Windesheim met www.stagerecensies.nl.Daarnaast vindt de verkiezing van ‘Studentbedrijf van het jaar’plaats.

De voorbereidingen op de finale

Elke finalist krijgt een coach van De Financieringsdesktoegewezen. De coaches  helpen hen bij het neerzetten van een pitch op Starters ABC om de titel ‘Zwolse studentondernemervan het jaar’ in de wacht te kunnen slepen. Het startersevent vindtwoensdag 20 april plaats op het Deltion College. Vanaf volgendeweek kan er op www.starters-abc.nl gestemdworden op de finalisten.

De finale op het Starters ABC

De pitch en het businessplan van de finalisten worden tijdens het startersevent Starters ABC beoordeeld door de jury, diebestaat uit: Jacco Vonhof, rasondernemer, eigenaar van PD-DirectPersoneelsdiensten en Novon Schoonmaak, tevens voorzitter VNO-NCWIJsseldelta, Rinze Kaatman, bedrijfsadviseur KvK Oost-Nederland,coördinator IkStartSmart, en Ingrid Heijnen, ambassadeur bedrijvenbij Rabobank IJsseldelta.

Tijdens het startersevent vindt ook de verkiezing voor’Studentbedrijf van het jaar’ plaats. Deze verkiezing is voorstudentbedrijven die meedoen aan het programmaJongOndernemen. De studentbedrijven houden eenprikkelende video-pitch op Starters ABC.

Zwolse studentondernemer van het jaar

De verkiezing Zwolse studentondernemer van het jaar is eeninitiatief van het Starters ABC, een samenwerkingsverband tussen descholen Windesheim, Deltion College en Landstede, de GemeenteZwolle en de Kamer van Koophandel Oost-Nederland.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK