Met kennis aan tafel gaan
Nieuws | de redactie
12 april 2011 | Voedingswetenschappers ergeren zich regelmatig aan alle wonderdiëten die er voorbij komen. Sonja Bakker, Atkins, Montignac, steeds verschijnt er weer iets nieuws. Het werkt niet en er is geen wetenschappelijke onderbouwing, betoogt de Wageningse hoogleraar Frans Kok. Tijd voor een tegengeluid.

In het boek ‘Gezond eten, gewoon doen’ geven Frans Kok enwetenschapsjournalist Broer Sch
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 450, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief!
Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.
Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.
Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu
Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.
Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu
Meest Gelezen
Eerste Kamer wil pas over OCW-begroting debatteren na uitwerking bezuinigingsplan
‘Het zou fijn zijn als studenten tijdens de stakingen nog onderwijs kunnen volgen’
‘Vijf uitdagingen voor Erkennen en Waarderen op de universiteit’
‘Europees hoger onderwijs moet zich teweerstellen tegen nationalistische golf’
Inloggen
