HBO-docent megaseller

Nieuws | de redactie
13 mei 2011 | Roel Grit, Stenden-docent Projectmanagement en Informatiemanagement, is toegetreden tot de rangen van de goeroes van de managementliteratuur. Hoeveel HO-docenten kunnen claimen een kwart miljoen exemplaren verkocht te hebben van één boek?

Onlangs werd de zesde druk gepresenteerd van zijn boek’Projectmanagement’. Daarvan zijn er sindsverschijnen inmiddels 250.000 verkocht.Deze uitzonderlijke bestseller wordt vooral gebruikt inhet hoger beroepsonderwijs en het bedrijfsleven.

Roel Grit rust daarbij niet op zijn lauweren. Er komt een nieuwboek aan, dat opnieuw in het hoger onderwijs veel lezers zou moetenweten te vinden. Dat volgende boek heet ‘Zo studeerje’.

De docent van Stenden hogeschool in Emmen schreef dit samenmet zijn dochter Saskia. Hun bedoeling daarmee is het beginnendestudenten in te wijden in het nieuwe leven aan de hogeschool ofuniversiteit en bij de start van hun studie. Het boekverschijnt binnenkort.

Meer informatie over Roel Grit vindt u op: http://www.roelgrit.nl/

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK