HBO-docenten geven tegengeluid

Nieuws | de redactie
20 mei 2011 | Docenten in het HBO zijn de ongefundeerde of overdreven verhalen over de kwaliteit van hun werk en hun opleidingen beu. Een nieuwe vereniging wil de factfree beweringen en opvattingen actief tegen gaan.

“Het doel van onze vereniging is een tegenwicht te bieden tegenallerlei onzin die de afgelopen over het hbo wordt uitgegoten.Uiteraard leveren we ook kritiek op bepaalde zaken, maar dan doenwe dan wel op basis van feiten. Dat laatste, zo menen we, is hardnodig,” zegen de initiatiefnemers W, Struijlaart,Ron Ritzen, Erik Nicolai, Henk Hulsen, Willem-Jan van Gendt, JohnLousberg, Thea van Lent, Hans de Brouwer van de JuridischeHogeschool van Avans en Fontys en Yolanda Steijns vanZuyd.

Achtergronden en documentatie van hun club vindt u hier.
Lid kunt u worden door hier een mail heen te sturen.

Een mooi voorbeeld van de ontnuchtering van factfreeopereren leest u in deze reactie van NVAO-voorman Karl Dittrich opuitlatingen over de HO-kwaliteit vanuit ‘politiek DenHaag’.
«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK