Op koers naar Top 5

Nieuws | de redactie
9 juni 2011 | Pak uw agenda: op 29 en 30 november organiseert SBO in samenwerking met ScienceGuide het Nationaal Hoger Onderwijs Congres. Kwaliteit en innovatie zijn de centrale thema’s. Topsprekers uit binnen- en buitenland geven hun visie, wensen en inspiratie voor de HO-actualiteit en gaan daarover met u in debat.

 

De jubileumeditie van het Nationaal Hoger Onderwijs Congres -het wordt voor de vijftiende keer georganiseerd – vindt plaats opCruiseschip De Rotterdam. Een treffende locatie: een groot deel vanhet congres staat in het teken van ‘Veerman, quo vadis?’. Op 29november worden thema’s als onderwijsinnovatie, digitalisering ende uitvoering en implementatie van Veerman in een exclusiefexecutive seminar in een kleinere setting (max 75 personen)behandeld in het Rotterdamse WTC.

Op 30 november bent u in grote getale welkom aan boord vanhet schip om de vele lezingen, presentaties, workshops endiscussies bij te wonen. U bent op deze dag ook welkom om deel tenemen aan de speciale ScienceGuide-sessies met bijzondere mensenover bijzondere HO-onderwerpen.

Het NHOC 2011 op 29 en 30 november legt daarbij de nadruk oponder meer:

  • Samenwerking van onderwijs, overheid, onderzoek enbedrijfsleven
  • Kwaliteitsverbetering in het hoger onderwijs
  • Hoe gaan we de aanbevelingen van Veerman concreetoppakken?
  • De invloed van uw leiderschap op het hoger onderwijs in depraktijk
  • De internationale positie en kansen van het hogeronderwijs

Het volledige programma van het NHOC leest u binnenkort opScienceGuide. Ook is het mogelijk om nu alvast uw plaats te reserveren of de brochure aan te vragen en teprofiteren van het early-bird tarief met tot € 200,- korting. Voormeer informatie kunt u contact opnemen met SBO-congresadviseur Leanne Visser op telefoonnummer 040-297 2793.

NHOCflyerKLEINER


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK