20.000 diploma’s

Nieuws | de redactie
1 juli 2011 | Dorian Teensma kreeg vandaag het 20.000e diploma uit de geschiedenis van de NHTV. Voor een studie naar 'Twitter en facility management', dus iets waarvan het bestaan bij de start in 1969 niet vermoed kon worden.

Het eerste diploma aan NHTV werd in 1969 uitgereikt voor deopleiding Toerisme in 42 jaar groeide de NHTV uit toteen hogeschool en kenniscentrum met ruim 7.000Nederlandse en buitenlandse studenten.

NHTV biedt hbo-bacheloropleidingen op het gebied van Games,Media, Hotel, Facility, Toerisme, Vrije tijd, Stedenbouw, Logistieken Mobiliteit. Voor Toerisme en Vrije tijd biedt NHTV ookwetenschappelijke bachelors aan, een ontwikkeling die binnen hetbinair HO-selsel van ons land zowel een doorbraak als trendsettendmag heten.

Dorian Teensma heeft zich volgens zijn docenten enbegeleiders tijdens zijn studie International Real Estate andFacility Management ontpopt als een organisator pur sang. Zoorganiseerde hij twee studiereizen naar Barcelona en Slowakije.Voor zijn project Twitter and Facility Management werd Doriangenomineerd voor de Euro FM Award 2011.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK