Academisch jaar virtueel open

Nieuws | de redactie
1 september 2011 | "Fan en ambassadeur" van de student in het buitenland noemt Jaap de Hoop Scheffer zich. Die staat niet voor “het Nederland achter de dijken, maar het Nederland met een open internationale blik en een open internationale houding.” Via YouTube opent hij voor hen het academisch jaar.

Voor die studenten en hun netwerk NEWS spreekt hij virtueel eenopeningsboodschap uit. Deze studenten kunnen immers niet de velejaaropeningen en recepties bezoeken in ons land, dezer dagen. Alssignaal van verbondenheid en hart onder de riem in hun studies aanuniversiteiten van Ankara tot Toronto en van Oxford totKaapstad spreekt de oud-minister en ‘NATO-chef’, nu Leidshoogleraar, hen via YouTube toe en geeft ze een boodschap mee voorhet komende studiejaar.

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK