Na Veerman, quo vadis?

Nieuws | de redactie
5 september 2011 | Op 29 en 30 november is Rotterdam het toneel van het 15e Nationaal Hoger Onderwijs Congres (NHOC). Het volledige programma is nu definitief. Onder meer HAN-bestuurder Kristel Baele, OECD-voorman prof. Dirk van Damme en UM-voorzitter Martin Paul maken hun opwachting.

De jubileumeditie van het NHOC vindtplaats op Cruiseschip De Rotterdam. Een treffende locatie: eengroot deel van het congres staat in het teken van ‘Na Veerman, quovadis?’.

–Op 29 november worden thema’s als onderwijsinnovatie,digitalisering en de uitvoering en implementatie van Veerman in eenexclusief executive seminar in een kleinere setting (max 75personen) behandeld in het Rotterdamse WTC.

–Op 30 november bent u in grote getale welkom aan boordvan het schip om de vele lezingen, presentaties, workshops endiscussies bij te wonen. U bent op deze dag ook welkom om deel tenemen aan de speciale ScienceGuide-sessies met bijzondere mensenover bijzondere HO-onderwerpen.

Een greep uit het programma.

-OECD-voorman prof. Dirk van Damme. “Helereservoirs aan talent blijven onontwikkeld, onaangeroerd.Economisch is dat een ramp.”

-HAN-bestuurder Kristel Baele. “Onderzoekappelleert aan een nieuwsgierige grondhouding en zet aan totinnoveren. De hogeschool neemt daarin zijn rol waar als co-partnerin innovatie.”

-Duitse topmedicus prof. MartinPaul, de nieuweUM-voorzitter. “Een beslissing is hier niet het slot van eendiscussie. Eerder het begin van allerlei debatten.”

Het volledige programma van het NHOC leest u hier.

Het is mogelijk om nu alvast uw plaats te reserveren of de brochure aan te vragen. Voormeer informatie kunt u contact opnemen metSBO-congresadviseur Leanne Visser op telefoonnummer 040-297 2793.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK