Smaaklector aan Stenden
Nieuws | de redactie
21 november 2011 | Waarom zijn sommige voedingsmiddelen en dranken geliefd? En hoe verhoudt gastronomie zich tot grote mondiale vraagstukken? Lector dr. Peter Klosse doet hier op Stenden onderzoek naar en zet een masteropleiding Gastronomie op waarin hij management en gastronomie verbindt.

Het lectoraat Gastronomie is al een tijdje werkzaam binnen hetInternational Hospitaltiy Management o
Om artikelen van ScienceGuide te lezen dient u ingelogd te zijn. Log hier in voor toegang tot artikelen.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.
Meest Gelezen
Lectoraten moeten steeds vaker achter het geld aanlopen, waarschuwen lectoren
Nederland onderschat baten internationalisering door gebrekkige stayrate-metingen
Citatiebias remt loopbanen vrouwelijke wetenschappers, waarschuwt Delftse onderzoeker
Kies Europa, horen Amerikaanse wetenschappers – maar wie gaat dat betalen?
‘Laat praktijkonderzoekers het gat tussen wetenschap en samenleving dichten’
