Smaaklector aan Stenden

Nieuws | de redactie
21 november 2011 | Waarom zijn sommige voedingsmiddelen en dranken geliefd? En hoe verhoudt gastronomie zich tot grote mondiale vraagstukken? Lector dr. Peter Klosse doet hier op Stenden onderzoek naar en zet een masteropleiding Gastronomie op waarin hij management en gastronomie verbindt.
Het lectoraat Gastronomie is al een tijdje werkzaam binnen hetInternational Hospitaltiy Management o
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK