HO-debat 2012

Nieuws | de redactie
10 januari 2012 | Donderdag 12 januari gaat u op De Haagse Hogeschool de discussie aan over ‘De HO-agenda van 2012’: kwaliteit, visie, geld en de toekomst van de student. Met de HO-woordvoerders van CDA, PvdA, LSVB-voorzitter Pascal ten Have en HHS-voorman Rob Brons.

Onder leiding van Pieter Gerrit Kroeger, hoofdredacteur vanScienceGuide, gaan Tanja Jadnanansing (PvdA), Sanderde Rouwe (CDA), LSVb-voorzitter Pascal ten Have en decollegevoorzitter van de Haagse Hogeschool Rob Brons op dieonderwerpen in. Studiefinanciering, kwaliteit eninternationalisering van het hoger onderwijs komen daarbijnadrukkelijk aan de orde.

Nadat deze debaters de degens voor 2012 hebbengekruist, worden de studenten in het debat getrokken. En eenvan hen krijgt meer dan een helder antwoord of een veeg uit de pan:de beste student-debater wordt – net als in 2011 – uitgeroepen tot’Winnaar van het Nieuwjaarsdebat 2012′ en bekroond door het Collegevan Bestuur van de HHS.

Het startschot van de discussie geeft de wethouder van Den Haag,Ingrid van Engelshoven. Zij luidt daarmee het kennisjaar 2012extra feestelijk in.

Programma

17.00 – 17.40 uur: Receptie

17.40 – 17.45 uur: Introductie

17.45 – 17.55 uur: Welkomstrede – Wethouder van Den Haag, Ingridvan Engelshoven

17.55 – 18.55 uur: Debat

18.55 – 19.05 uur: Afsluiting – Bekendmaking winnende studentvan het debat

19.05 – 20:30 uur: Borrel

Vragen? Mail info@haagsestudentenvakbond.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK