Huug de Deugd, “echt één van ons”

Nieuws | de redactie
23 februari 2012 | De portefeuille Onderwijs van de Hogeschool Inholland komt met ingang van april 2012 in handen van Huug de Deugd. Hij wordt daarmee de opvolger van Lieteke van Vucht Tijssen

Huug de Deugd is sinds 1994 werkzaam bij Hogeschool Inholland enhaar rechtsvoorgangers. Hij begon zijn carrière in het hbo alsdocent Engels en is op dit moment secretaris van het College vanBestuur/directeur Bestuur en Beleid bij Inholland.

Vanuit de top van Inholland wordt tegenoverScienceGuide onderstreept dat met de benoeming van Huug deDeugd iemand in het college komt die de aanpak van de voorbijeperiode ook voor de toekomst zal borgen.

Ook in top tien?

Bijzonder is dat het nieuwe collegelid zélf de hele ontwikkelingvan Inholland meegemaakt heeft en daarmee de verwachtingen en deervaringen van de collega’s goed kent. “Hij is echt één vanons.”

In november was Lieteke Van Vucht Tijssen gasthoofdredacteur van ScienceGuide enboog zij zich over onder meer eScience, excellentieonderwijs en deStapel-fraude. Van Vucht Tijssen, als interim-bestuurderaangetrokken bij Inholland, eindigde vorig jaar tevens op nummer 2van de ScienceGuide top 10 van 2011. Doet Huug de Deugd haar datna? 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK