Dean Roosevelt spreekt op Excellentiedag

Nieuws | de redactie
20 juni 2012 | Zij volgde recent excellentiegoeroe Hans Adriaansens op. Op de Dag van de Excellentie geeft prof. Barbara Oomen nu haar visitekaartje af en diept de samenwerking van Harvard met de Roosevelt Academy voor u uit.

De Dag van de Excellentie richt zich dit jaar vooral opuitnemend docentschap in HBO en WO en hoe de lerarenopleidingenvoor heel het onderwijs de beste mensen tot leraar kunnnen vormen.Programma’s als die van Sirius en Eerst de Klas geven daartoeimpulsen aan HBO en WO en werken mee met ScienceGuide aan ditjaarlijkse evenement. Met het kernthema van 2012 werkt dezedag meteen vooruit naar de ‘G20van de kennis‘, die op initiatief van president Obama in maart2013 in Amsterdam wordt gehouden.

U leest hier het kennismakingsinterview vanScienceGuide met de nieuwe Dean van de RooseveltAcademy.

Kom morgen, 21 juni, ook naar Delft en ga in debat hieroveronder leiding van Farid Tabarki met onder meer BarbaraOomen. Geef daarmee ook uw bijdrage aan dit essentiele thema. Hetvolledige programma leest u hier. Aanmelden kan op toptien@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK