Harvard-topman op Excellentiedag

Nieuws | de redactie
20 juni 2012 | De topman van het Derek Bok centrum voor docententraining en vorming van Harvard, Terry Aladjem, geeft in Delft zijn bijdrage aan de Dag van de Excellentie van Sirius en ScienceGuide. Zijn ervaringen met het opwaarderen van Nederlandse docenten staan daarin centraal. Komt allen!

De Dag van de Excellentie richt zich dit jaar vooral opuitnemend docentschap in HBO en WO en hoe de lerarenopleidingenvoor heel het onderwijs de beste mensen tot leraar kunnnen vormen.Programma’s als die van Sirius en Eerst de Klas geven daartoeimpulsen aan HBO en WO en werken mee met ScienceGuide aan ditjaarlijkse evenement. Met het kernthema van 2012 werkt dezedag meteen vooruit naar de ‘G20van de kennis‘, die op initiatief van president Obama in maart2013 in Amsterdam wordt gehouden.

U leest hier het interview van ScienceGuidemet Terry Aladjem, executive director van het Derek BokCenter over zijn werk en visie op wat een excellent docent is,kan en worden moet. “There is a great opportunity to reclaim andredefine the mission of higher education.”

Kom morgen, 21 juni, ook naar Delft en ga in debat hieroveronder leiding van Farid Tabarki met onder meer Terry Aladjem. Geef daarmee ook uw bijdrage aandit essentiele thema. Het volledige programma leest u hier. Aanmelden kan op toptien@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK