Impasse bij groen HO

Nieuws | de redactie
25 juni 2012 | Het was bedoeld om draagvlak te versterken, maar een intern veranderproces met Steven ten Have Change Management maakte dat binnen Van Hall Larenstein de kloof rond ‘wel of niet met Wageningen’ alleen maar groter is geworden.

De voorzitter van het Wageningse CvB, Aalt Dijkhuizen, noemde deuitkomsten van de peiling onder het personeel van de HBO-partnerniets minder dan “de slechtste die je kunt bedenken.” Want de steunvoor verder samengaan ging omlaag van 60% naar 51%. En dat geeftformeel wel een numeriek draagvlak, maar laat tegelijk eenvolstrekte impasse zien. “Het is geen uitslag waarbij we directweten wat we moeten doen,” zei Dijkhuizen dan ook tegenResource.

Sinds januari had men binnen de agrarische hogeschool onderleiding van het bureau van Ten Have met werkgroepen en deelplannende basis willen leggen voor een breed gesteunde opzet en aanpak vande verdere samenwerking binnen het Wageningse HO-cluster. De ballag dus op de stip, maar ging niet in het doel.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK