Meer talent door betere docent

Nieuws | de redactie
20 juni 2012 | Gerard Jacobs treedt op tijdens de Dag van de Excellentie. De oud-topman van Philips in Singapore is nu directeur van JetNet en stimuleert talentontwikkeling in de betatech-vakken. Wat vindt hij de kern van excellent docentschap? Discussieer mee met hem.

De Dag van de Excellentie richt zich dit jaar vooral opuitnemend docentschap in HBO en WO en hoe de lerarenopleidingenvoor heel het onderwijs de beste mensen tot leraar kunnnen vormen.Programma’s als die van Sirius en Eerst de Klas geven daartoeimpulsen aan HBO en WO en werken mee met ScienceGuide aandit jaarlijkse evenement. Met het kernthema van 2012 werktdeze dag meteen vooruit naar de ‘G20van de kennis‘, die op initiatief van president Obama in maart2013 in Amsterdam wordt gehouden.

Kom morgen, 21 juni, ook naar Delft en ga in debat hieroveronder leiding van Farid Tabarki met onder meer GerardJacobs. Geef daarmee ook uw bijdrage aan dit essentiele thema. Hetprogramma leest u hier. Aanmelden kan op toptien@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK