Universitaire prestaties

Nieuws | de redactie
6 juni 2012 | Zoals beloofd hebben de universiteiten in VSNU-verband hun prestatieafspraken-voorzet publiek gemaakt. Die voorzet per instelling moet leiden tot verbetering van studiesucces en onderwijskwaliteit, meer profilering en differentiatie en een scherper onderzoeksprofiel en valorisatie.

De universiteiten hadden, evenals de hogescholen, met OCW deafspraak gemaakt begin mei 2012 de voorstellen voorprestatieafspraken ingediend bij de Reviewcommissie Van Vught. Dezegaat de stukken toetsen en beoordelen en de staatssecretaris vanadvies voorzien. Men streeft er vervolgens naar komendnajaar de definitieve prestatieafspraken tussen het ministerie vanOCW en de instellingen te doen tekenen.

U vindt alle documenten van de WO-instellingen hier op de site van de VSNU. 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK