Hogeschool in excellente liga

Nieuws | de redactie
17 juli 2012 | De Toerisme- en Hotel Management opleidingen van Stenden hebben als eerste HO-instelling met succes voldaan aan eisen van het International Centre of Excellence in hun vakgebied.

Stenden is hierop verwelkomd als nieuw Associate Member van dezeinternationale liga, als de eerste instelling in Nederland die dezeerkenning heeft behaald. Volgens het Centre of Excellence legtStenden Hogeschool “aanzienlijke nadruk op de ontwikkeling vangerichte en effectieve onderzoeksvaardigheden. Studenten dragen bijaan de vastgestelde activiteitsgebieden, wat hunonderzoekscompetentie ontwikkelt en bijdraagt aan deonderzoekscapaciteit van de hogeschool.”

Volledig voorbereid 

De accreditatie-onderzoekers noemen de faciliteiten bij dehogeschool in Leeuwarden “uitzonderlijk en het gebruik van hetStenden Hotel en andere faciliteiten voor de ontwikkeling vanstudenten resulteert in zeer vaardige afgestudeerde studenten dievolledig zijn voorbereid voor functies in het huidigebedrijfsleven.”

Het International Centre of Excellence (ICE) is een onafhankelijkinternationaal accreditatieorgaan dat gespecialiseerd is inonderwijs op het gebied van toerisme, hospitality, gastronomie enevenementen. ICE heeft zich ontwikeld tot toonaangevendeorganisatie met een snel groeiend ledenaantal vanuit de helewereld. Men stimuleert in deze liga van topinstitutende excellentie in toerisme- en hospitality onderwijsen biedt studenten over de hele wereld een zorgvuldige enonafhankelijke beoordeling van de opleidingen van eeninstelling.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK