Bert Roetert nieuwe voorzitter Food Valley

Nieuws | de redactie
25 oktober 2012 | Bert Roetert is de nieuwe voorzitter van Food Valley. De oud topman van FrieslandCampina en C1000, gaat aan de slag om het netwerk van de Nederlandse agrifoodsector internationaal nog verder uit te bouwen.

Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agrifood sector vanuit het hart van het Gelderse voedsel vallei, Wageningen. “Afgelopen jaren heeft de stichting Food Valley zich ontwikkeld van een regionaal initiatief tot een nationale speler met grote bekendheid in vele landen”, aldus directeur Roger van Hoesel.

“Er is een sterke netwerkstructuur op het gebied van innovatie in food gerealiseerd. Mijn ambitie is dit netwerk verder uit te bouwen en een nieuw ketengericht beleid  voor de stichting Food Valley  te ontwikkelen en uit te voeren, waarmee de praktische waarde van deze organisatie voor de agrifood markt en de gehele levensmiddelenbranche zal worden onderstreept”, zegt Bert Roetert

Met het aantreden van Bert Roetert als nieuwe bestuursvoorzitter neemt Food Valley na 8 jaar afscheid van de heer Theo Meijer.

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK