Saxion gastheer Nano-conferentie

Nieuws | de redactie
15 januari 2013 | Saxion zet komende jaren met een Centre of Expertise in op High Tech. Nanotechnology is daarbij een leidend onderwerp. Op 31 januari vindt daarom in Enschede de eerste Saxion Nanotech Conference plaats.

Op de conferentie georganiseerd door de Saxion-lectoren Gregor Luthe en Rene Heideman  samen met Alumni Nano Saxion moet bedrijven en wetenschappers uit een breed onderzoeksveld bij elkaar brengen voor discussie en het onderzoeken van mogelijkheden tot samenwerking.

Rene Heideman die onlangs bij Saxion aantrad als lector, richt zich in de Nanotechnology op het doorontwikkelen van theoretische concepten naar producten, terwijl zijn collega in het lectoraat Gregor Luthe als eerste lector Nano zich breder richt op de HBO-benadering van het onderzoek in de nanotechnologie. 

Samen met het MESA+ Instituut van de UTwente presenteren zij op 31 januari een middag met discussie en sprekers rond dit thema. Aanmelden voor de conferentie kan hier. Het volledige programma van de middag leest u hieronder.

Programme first International Nanotechnology Conference 2013

Chairmen: Gregor Luthe / Rene Heideman

09:00 – 09:30      Doors Open (coffee, tea, cake)

09:30 – 10:00      Welcome (Ineke van Oldeniel)

10:00 – 10:45     Jurriaan Huskens, Molecular Nanofabrication, MESA+ Institute of Nanotechnology

10:45 – 11:30     Jan Eijkel, Lab-on-a-chip group, MESA+ Institute of Nanotechnology

11:30 – 12:30      Lunch and Poster Sessions

12:30 – 12:45      Gregor Luthe, Nanotechnology Research Centre for Design and Technology, Saxion University of Applied Sciences

12:45 – 13:00      Kevin Scholten, Nanotechnology Research Centre for Design and Technology, Saxion University of Applied Sciences

13:00 – 13:15      Diane te Brake, Wageningen University

13:15 – 14:00      To be announced

14:00 – 14:45      Coffee Break and Poster Sessions


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK