Veiliger en natuurlijker vlees

Nieuws | de redactie
15 januari 2013 | Vlees zonder nitriet is veiliger en natuurlijker. Theo de Kok van Toxicogenomics bij het Maastricht UMC+ trekt een groot Europees project om de nieuwste technieken en veilige, biologische producten toe te passen in vleesproductie. Voor consument en producent zijn doorbraken daarmee mogelijk.
Dit PHYTOME project (PHYTOchemicals to reduce nitrite in MEat products) werkt aan de ontwikkeling va
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK