Een cultuur van excellentie

Nieuws | de redactie
25 februari 2013 | Hoe laten we de zesjescultuur achter ons en zetten we in op de bevordering van excellentie en talentontwikkeling. Platform Bèta Techniek, School aan Zet, Centres of Expertise, Sirius, Eerst de Klas en Jet-Net geven met de film ‘Waar een klein land groot in moet worden’ het voorbeeld.

Willen presteren zorgt voor meer persoonlijk geluk en een slimme innovatieve samenleving. Hoe kunnen we een cultuur van excellentie creëren? De film ‘waar een klein land groot in moet worden’ gaat over de noodzaak en de kansen om onze zesjescultuur in Nederland te veranderen. Opinieleiders, jongerendeskundigen, wetenschappers en docenten geven hun visie op excellentie en talentontwikkeling.

Om met betrokkenen rond het thema van excellentie in discussie te gaan wordt de film op 27 februari en 4 maart in respectievelijk Enschede en Amsterdam. De film wil prikkelen om visie te vormen en te scherpen en zo met onderwijsprofessionals uit het land excellentie en talentontwikkeling in Nederland een stap verder te brengen.

De trailer van de film is hieronder te zien, voor de gehele film en de discussies is het mogelijk om u nog aan te melden. Dat kan hier


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK