Wie scoort op 21 juni?

Nieuws | de redactie
20 juni 2013 | Op de Dag van de Excellentie wordt de Webranking van het Hoger Onderwijs 2013 bekend gemaakt. Wie in HBO en WO zijn de toppers op het web in kwaliteit en interactie over kennis? Hoe goed bent u met social media?

Strategy on Demand en ScienceGuide presenteren ook dit jaar de volledige lijst en ranking van HBO en WO instellingen. Van de nummer 1 tot de de onderste regionen, geboekstaafd dankzij een benchamrking van een reeks cruciale factoren en criteria.

De uitkomsten blijken voor instellingen steeds weer leerzaam en soms handelt men er zelfs naar! U kunt op de Dag van de Excellentie, morgen 21 juni, in Nijmegen zelf aanwezig zijn en hopelijk een van de drie Awards voor HBO en WO komen ophalen. HO-woordvoerder in de Tweede Kamer, Pieter Duisenberg (VVD), zal deze prijzen uitreiken.

Het volledige programma voor deze Dag van de Excellentie vindt u hier.

Aanmelden kan nog vandaag op excellentie@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK