Eerste Topontmoeting met Wientjes

Nieuws | de redactie
17 juli 2013 | Op 19 september gaat De Haagse Hogeschool van start met een serie Topontmoetingen met toonaangevende captains of industry en bestuurders. Niet alleen studenten, maar alle geïnteresseerden zijn uitgenodigd.

Een van de thema’s van De Haagse Hogeschool is ‘Innovatie en ondernemerschap in een tijdperk van globalisering’. Met de serie Topontmoetingen in het najaar presenteert De Haagse Hogeschool zich als een ontmoetingsplaats voor organisaties, buurtbewoners en studenten. Naast de Topontmoetingen worden ook inhoudelijke bijeenkomsten en debatten georganiseerd.

De Topontmoetingen zijn niet alleen voor studenten en docenten bedoeld, maar ook voor ondernemers en andere geïnteresseerden uit Den Haag en omgeving. De eerste Topontmoeting staat gepland op 19 september om 15:30 met Bernard Wientjes – de invloedrijkste Nederlander volgens de Volkskrant top 200 – en wordt gepresenteerd door Frenk van der Linden, journalist en tv-presentator.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK