Kristel Baele vertrekt bij de HAN

Nieuws | de redactie
23 augustus 2013 | De Hogeschool Arnhem Nijmegen gaat na zes jaar afscheid nemen van CvB-lid Kristel Baele. In een mail aan de medewerkers maakte Baele bekend dat zij in maart 2014 na zes jaar afscheid neemt bij de hogeschool. “Ik ben toe aan een andere uitdaging en aan tijd voor mezelf.”

Hogeschoolblad Sensor laat weten dat Kristel Baele naar eigen zeggen geen uitdaging meer in haar werk ziet. Baele heeft op de hogeschool de portefeuilles Onderzoek en Kennisvalorisatie, Masteropleidingen, Financiën, HRM en Internationalisering onder haar hoede.

Met het vertrek van Baele verliest de HAN in anderhalf jaar tijd de tweede ervaren HBO-bestuurder. Ruim een jaar geleden vertrok Ron Bormans naar de Hogeschool Rotterdam. Op zijn plek is inmiddels Kees Boele benoemd, die uit het CvB in Ede kwam.

Baele die zegt nu te kiezen voor een tussenperiode in de vorm van een sabbatical. Zij was een warm pleitbezorger van Leven Lang Leren. Als verantwoordelijke voor de Masteropleidingen bij de HAN vond zij het ook haar taak de directe aansluiting op de arbeidsmarkt te waarborgen. “Het behoort tot onze maatschappelijk opdracht om gekwalificeerde beroepsbeoefenaren af te leveren in het hoger opgeleide segment.” 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK