Stem cell-burger unveiled
Nieuws | de redactie
5 augustus 2013 | On Monday Professor Mark Post (Maastricht University) presents his €300.000 worth hamburger made from meat that was grown in a lab. Two years of ‘training’ the muscle cells did the trick.

The project of producing edible meat from stem cells was launched in October 2011 by Mark Post, Prof
Om artikelen van ScienceGuide te lezen dient u ingelogd te zijn. Log hier in voor toegang tot artikelen.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.
Meest Gelezen
Kamer roept op tot schrappen taaltoets
Cijferinflatie aan universiteiten neemt toe en maakt diploma’s minder waard
‘Academische banden zijn al verbroken door Israëlische universiteiten zelf. Nu wij nog’
- ScienceGuide
Hbo integreert spectaculair in kennissector, universitaire allianties sorteren weinig effect
