Wereldpodium voor kweekhamburger
Nieuws | de redactie
6 augustus 2013 | De hele wereld keek gisteren toe hoe de eerste hamburger van kweekvlees werd gebakken en opgegeten. De onderzoekers uit Maastricht trokken een publiek van Seattle tot Sydney bij deze grote stap in duurzame voedselproductie. De smaak zit vooralsnog “ergens tussen een vegaburger en eentje van McDonalds.”

Waar in mei de New York Times voor het eerst repte over de ‘$325.000 hamburger’ was nu íedereen
Om artikelen van ScienceGuide te lezen dient u ingelogd te zijn. Log hier in voor toegang tot artikelen.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.
Geen medewerker of student van een hoger-onderwijsinstelling? Klik hier om een zakelijk abonnement op maat af te sluiten.
Meest Gelezen
Lectoraten moeten steeds vaker achter het geld aanlopen, waarschuwen lectoren
Nederland onderschat baten internationalisering door gebrekkige stayrate-metingen
Citatiebias remt loopbanen vrouwelijke wetenschappers, waarschuwt Delftse onderzoeker
Kies Europa, horen Amerikaanse wetenschappers – maar wie gaat dat betalen?
‘Laat praktijkonderzoekers het gat tussen wetenschap en samenleving dichten’
