14 januari Haags HO-debat

Nieuws | de redactie
10 december 2013 | Wat gaat 2014 het hoger onderwijs bieden? Wat wil je zelf dat voorop komt te staan? Het Haags Hoger Onderwijs Debat opent de discussie op 14 januari, met de woordvoerders uit de Tweede Kamer, studenten en bestuurders.

Zoals in eerdere jaren hebben de Haagse Studentenvakbond en ScienceGuide hiertoe de handen ineen geslagen. Het debat wordt gehouden in het atrium van De Haagse Hogeschool, vanaf 17.00 uur. Het startschot voor de discussie geeft de wethouder van Onderwijs van Den Haag, Ingrid van Engelshoven en zij luidt daarmee ‘het kennisjaar’ in.

Vanuit de Tweede Kamer zullen deelnemen aan het debat: Pieter Duisenberg (VVD), Mohammed Mohandis (PvdA), Michel Rog (CDA), Jasper van Dijk (SP), Paul van Meenen (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks).

U bent van harte welkom. Meldt u aan op info@haagsestudentenvakbond.nl 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK