Selfie met Nobelprijs

Nieuws | de redactie
30 april 2014 | De Dag van de Excellentie van Sirius en ScienceGuide is op 20 juni te gast bij de Nobelprijs voor de Vrede van 2013. Gastheer Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons, minister Bussemaker en experts uit HBO en WO gaan met u het debat aan over de toekomst van excellentie.

Elk jaar wordt het academisch jaar afgesloten met een feestelijk en inhoudelijk programma op de Dag van de Excellentie. Dit jaar nodigen Sirius en ScienceGuide u uit voor een dag die in het teken staat van over de grenzen kijken én vooruitblikken.

De Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons won de Nobelprijs voor de Vrede 2013 en is dit jaar, als toonbeeld van excellentie van de inzet van kennis en moed voor de wereldvrede, onze gastheer op 20 juni.

Die enige echte selfie

Directeur-Generaal Ahmet Üzümcü van de OPCW zal het belang van excellente wetenschappers in zowel chemische vakgebieden als mens- en cultuurwetenschappen voor het werk van zijn organisatie voor vrede en recht uiteen zetten. Minister Bussemaker komt haar visie op de toekomst van het thema excellentie in hoger onderwijs en daarbuiten uiteen zetten.

Daarnaast gaat u in deelsessies zelf aan de slag rondom excellentie en docentschap, excellentie en internationalisering en excellentie in de keten van voortgezet onderwijs, mbo en hoger onderwijs. Inloop bij OPCW in Den Haag is vanaf 12.30 uur, het programma loopt tot 5 uur, met ontvangst na afloop. En daar kunnen u en uw studenten en collega’s dan die enige echte selfie maken met de medaille van de Nobelprijs!

Aanmelden kan voor 18 juni, 16:00 uur via een mail naar excellentie@scienceguide.nl


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK