Inholland-student helpt popdiva

Nieuws | de redactie
19 juni 2014 | Hoeveel studenten kunnen dát op hun cv zetten? Inholland MEM-student Raynor Brugés kreeg de opdracht van de grote popdiva Jennifer Lopez haar nieuwe nummer 'I Luh Ya Papi' te remixen. “Sindsdien is het een gekkenhuis,” bekent hij.

Brugés is niet alleen een Haarlemse student in media en entertainment management, maar ook al helemaal geworteld in ‘de beroepspraktijk’. Zo is hij in bredere kring al bekend als dj met de fraaie artiestennaam Kleine Dondersteen. Werken aan een officiële remix van een zo zeer ‘larger than life’ ster als ‘JLo’ is zonder meer een droomdebuut, zoals zijn hogeschool het noemt.

Telefoontje met verzoek

Lopez is zo’n grote naam, dat zij bij het wereldkampioenschap voetbal tijdens de openingsceremonie een hoofdrol vervulde. Terwijl de Braziliaanse presidente Rousseff uitgefloten werd, kreeg de Amerikaanse popdiva een stralende rol toebedeeld. Hoe is de zangeres en filmactrice trouwens bij de Hollandse dondersteen terecht gekomen? Het begon zo: Brugés stuurde wat van zijn werk naar een agent in de muziekindustrie met wie hij contact had gekregen. Toen bleef het een tijd lang stil. Na een jaar ging de telefoon en belde die agent hem op.

In dat gesprek kwam de vraag op tafel of de dj het nieuwe werk van Lopez zou willen remixen. Een dergelijk verzoek is niet zo maar iets, zo merkt Raynor. “Ik heb inmiddels al opdrachten liggen van nog grotere Amerikaanse artiesten.” Een gekkenhuis, kortom.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK