Win uw eigen WK

Nieuws | de redactie
13 juni 2014 | De Freie Universität in Berlijn heeft een rekenmodel gemaakt dat u in staat stelt zelf de gang van zaken tijdens het voetbalkampioenschap in Brazilië te analyseren. 10000 verschillende uitkomsten kunt u daarmee nagaan, eventueel ook voor de WK-pools op het werk!

De Duitse ondezoekers lichten hun vernuftige machine als volg toe: “This is a probabilistic simulator for the upcoming soccer World Cup. It applies different rules to rate the strength of the teams and to calculate a team’s chance to win in a match. Repeating the simulation of the tournament multiple times results in a probability distribution, that shows how likely a team is to advance to the finals.”

Wilt u uw omgeving verbluffen met uw scherpe vermogens tot afwegen en inschatten van de wedstrijden en de landen en hun kansen? Probeer de Football World Cup Simulator hier

 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK