Win uw eigen WK

Nieuws | de redactie
13 juni 2014 | De Freie Universität in Berlijn heeft een rekenmodel gemaakt dat u in staat stelt zelf de gang van zaken tijdens het voetbalkampioenschap in Brazilië te analyseren. 10000 verschillende uitkomsten kunt u daarmee nagaan, eventueel ook voor de WK-pools op het werk!

De Duitse ondezoekers lichten hun vernuftige machine als volg toe: “This is a probabilistic simulator for the upcoming soccer World Cup. It applies different rules to rate the strength of the teams and to calculate a team’s chance to win in a match. Repeating the simulation of the tournament multiple times results in a probability distribution, that shows how likely a team is to advance to the finals.”

Wilt u uw omgeving verbluffen met uw scherpe vermogens tot afwegen en inschatten van de wedstrijden en de landen en hun kansen? Probeer de Football World Cup Simulator hier