Minister feliciteert Nienke Meijer

Nieuws | de redactie
26 september 2014 | De timing is voor Jet Bussemaker bijna volmaakt. Net nu zij het bedrijfsleven gispt voor laksheid bij emancipatie aan de top, krijgt Fontys-cheffin Nienke Meijer het predicaat Topvrouw van 2014. Haar persoonlijke gelukwens geeft Bussemaker daarom hier.

Minister Jet Bussemaker feliciteert Nienke Meijer met haar titel: “Een mooie prestatie en vooral een goed voorbeeld voor anderen. Er is nog veel werk aan de winkel om het aantal vrouwen aan de top te verhogen. De kweekvijver van vrouwelijk talent is er, nu nog het lef van bedrijven om erin te vissen en deze vrouwen ook echt toe te laten in hun boardroom.”

“Nienke Meijer is één van die belangrijke voorlopers die laten zien dat een gemengde werkvloer valt of staat met ambitie van bovenaf. Ze is daarmee een belangrijk rolmodel en inspirerend voorbeeld voor vrouwen en mannen, aan de top of op weg daar naartoe.”


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK