Kan MKB aan op accountant?

Nieuws | de redactie
20 november 2014 | Welke veranderingen zijn noodzakelijk in de financiële wereld? Wat is de taak van de controller? En kun je blind vertrouwen op het oordeel van de accountant? Prof. dr. Jaap Koelewijn legt het op tafel bij een nieuwe HAN Pitstop voor MKB’ers die scherp en snel kennis tanken willen bij praktijktoppers.

Op 27 november van 16.00 tot 18.00 uur spreekt de Nyenrode-hoogleraar en oud-lector van Inholland op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem tijdens de tweede HAN Pitstop Academy. Zijn thema is ‘Finance in Crisis – Hoe verdient de financiële wereld het vertrouwen terug?’

Kosteloos bijtanken

Koelewijn geeft bij de HAN zijn visie op de veranderingen die in de financiële wereld noodzakelijk zijn, zowel in regelgeving als in opleiding en bijscholing van deze beroepsgroep. “Een aanrader voor iedere econoom, bankier, financieel expert én ondernemer,” zegt Raoul van Etten van het instituut Werken en Leren van de Faculteit Economie en Management.

De Pitstop Academy is een initiatief van de mensen van ‘Werken en Leren’. Tijdens hun seminars  met steeds wisselende, actuele onderwerpen kunnen mensen uit de professies, het MBK en de beroepspraktijk snel en kosteloos ‘kennis bijtanken’. “Ideaal voor ondernemers, professionals en managers die weinig tijd hebben, maar wel voorop willen lopen.” Na afloop is er voor hen en de HAN-experts op hun terrein bovendien steeds alle ruimte om te netwerken.

Seminar-agenda 2014-2015

Voor jaargang 2014-2015 staan vier Pitstop seminars op de agenda. ‘Finance in Crisis’ is het tweede seminar. Hierna volgen er nog twee over ‘Gericht innoveren – De echte groeikansen herkennen’ (Prof. dr. Carla Koen, 12 maart 2015) en ‘Familiebedrijf – Succesvol van generatie op generatie’ (Mr. Jurgen Geerlings, 21 mei 2015).


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK