De Top 10: aan u het woord!

Nieuws | de redactie
1 juli 2015 | De meeste impact door inspiratie, door krachtig beleid, door visie. Wie heeft zich daarmee onderscheiden? Die vrouw of man moet de nummer 1 van de ScienceGuide Top 10 van 2015 worden. En u gaat ons daarbij voeden met de namen van uw rolmodellen, mannetjesputters en inspiratoren!

Bij de opening van het academisch jaar op maandag 31 augustus  kunt u weer op ons rekenen. De ScienceGuide Top 10 geeft dan de jaarlijkse ranking van ‘de meest invloedrijken’ in kennisland. Zoals elk jaar stelt de redactie deze samen op basis van de signalen en onderbouwingen vanuit hoger onderwijs, onderzoek en alle andere maatschappelijke sectoren die het kennisdomein zijn toegedaan. Niet alleen wie u als inspirator, krachtfiguur of beslisser noemt achten wij hoog, vooral waarom u dat vindt, speelt een beduidende rol bij de weging.

Zeker zo interessant vinden wij wie u tipt als ‘the next thing coming’. Die namen en suggesties komen bijeen in de ‘ScienceGuide Tip 5’. Voed ons met uw inzichten en Fingerspitzengefühl! Die van 2014 stond Bram van Ojik op nummer 1 om zijn triomf met het studievoorschot. Wie gaat dit jaar met de eer strijken om de meest invloedrijke en belangrijke persoon te worden in het Hoger Onderwijs?

Ruimte voor speculatie

Uw inbreng wordt in elk geval behoedzaam en vertrouwelijk benut. Mooie quotes uit uw argumentaties krijgen zeker een kans, maar uiteraard geanonimiseerd. Er moet ook iets te speculeren blijven tijdens de discussies op de recepties van de opening van het academisch jaar! Geeft u ons uw favorieten en uw motieven op info@scienceguide.nl of deel ze in alle openheid via Facebook of naar onze account op Twitter. 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK