Anders denken over eten

Nieuws | de redactie
23 oktober 2015 | De zaden van de blauwe lupine werden in de Eerste Wereldoorlog ingezet om het tekort aan eiwit aan te vullen. Tegenwoordig wordt lupine onder meer gebruikt in vegetarische burgers. Alumni van de HKU zien echter veel meer mogelijkheden. Op de Dutch Design Week testen zij die uit.
Lydeke Bosch en Johanna Lundberg staan tijdens de Dutch Design Week met hun project in het Designhui
Alleen de koppen lezen, maar de informatie missen? Voor € 85, - per jaar krijgt u onbeperkt toegang tot het platform en ontvangt u iedere week een nieuwsbrief! Het is mogelijk dat de organisatie waaraan u bent verbonden, een collectief abonnement heeft.

Hier kunt u zien of uw werkgever al een collectief abonnement heeft. In dat geval kunt u zich kosteloos registeren.

Al individueel abonnee? Klik hier voor login. Geen abonnee? Abonneer nu


«
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK