Pieter Gerrit Kroeger vertrekt

Nieuws | de redactie
8 juni 2016 | De hoofdredacteur van ScienceGuide, Pieter Gerrit Kroeger, neemt na 15 jaar per 1 augustus aanstaande afscheid. Kroeger noemt “de tijd echt rijp voor deze stap, want je moet op je hoogtepunt willen vertrekken.”

“Ik kijk uit naar de dynamiek en het nieuwe elan, die ScienceGuide het toonaangevende podium in het hoger onderwijs en de kennissector zullen blijven maken. Niets is immers zo boeiend als kennisdeling en het aanmoedigen van talent. Dat hebben ons medium, de vele boeiende bijdragen daaraan uit de kennissector en initiatieven als de ‘Wissenstag’ op de Hannover Messe, Dag van de Excellentie en de ‘Glassroom’ op het Beursplein in Amsterdam tijdens de Obama Summit ISTP 2013, de voorbije jaren ook laten zien.”

De directie en redactie hebben groot respect voor zijn stap en zijn hem erg erkentelijk voor zijn inzet en inspiratie. ScienceGuide komt hiermee onmiskenbaar in een nieuwe fase en die wordt met vertrouwen ingevuld en gerealiseerd door allen die bij ScienceGuide betrokken zijn in de kennissector, de redactie voorop. ScienceGuide zal vanuit die inspiratie zijn rol blijven spelen en zich verder ontplooien als het podium voor kennisdeling van de wereld van hoger onderwijs, onderzoek, innovatie en beleid.  


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK