Wie kiest u in de ScienceGuide Top 10?

Nieuws | de redactie
7 juli 2016 | Op 5 september aanstaande opent het academisch jaar 2016-2017. Voor ScienceGuide traditioneel de dag om terug te kijken. Wie waren er bepalend in hoger onderwijs, wetenschap en kennis? Ook u kunt laten weten wie er in de ScienceGuide Top 10 én Tip 5 moeten.

Wie waren in 2015-2016 het meest invloedrijk in de kennissector? Dat is de vraag die de redactie van ScienceGuide zichzelf en u altijd stelt in de aanloop naar het nieuwe collegejaar. En ook afgelopen jaar is er weer van alles gebeurt dat de zinnen prikkelt.

Ook aan u daarom de vraag. Wie deden het afgelopen jaar van zich spreken? Wie zorgden voor wetenschappelijke doorbraken? Wie lieten van zich horen in het publieke debat rond hoger onderwijs en kennis? Wie namen er de besluiten die grote invloed zullen hebben op waar het kennisbeleid in Nederland en daarbuiten naar toe zal gaan?

Maar daar blijft het niet bij. Want naast de Top 10 is er ook nog de Tip 5. Dames en heren die nadrukkelijk aan de poort kloppen. Van wie gaan we spoedig meer horen? Wie gaat zijn stempel drukken op wetenschap of onderwijs? Wie veroverde een positie waar we over enkele jaren simpelweg niet meer heen kunnen?

Ook u bent nadrukkelijk aan zet in deze. Heeft u ideeën over mensen die absoluut niet in deze lijsten mogen ontbreken? Mail dan naar info@scienceguide.nl en laat ons – uiteraard onderbouwd – weten wie er waarom in de ScienceGuide Top 10 of Tip 5 moeten. De deadline voor het indienen van suggesties ligt op vrijdag 19 augustus. 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK