Overwinning voor Open Access

Nieuws | de redactie
8 september 2016 | Gerard Meijer is verheugd met zijn eerste plek in de ScienceGuide Top 10. “Ik ben blij dat Open Access op deze manier nog een keer de aandacht krijgt die het verdient en nog steeds benodigd.” En er waren meer reacties op plekken in Top 10 en Tip 5.

In 2017 zal Meijer weer terugkeren naar Berlijn waar hij voor zijn voorzitterschap in Nijmegen  al werkzaam was bij het Fritz Haber-Institut der Max-Planck-Gesellschaft. Met zijn verkiezing in de Top 10 ziet Meijer nog maar eens de aandacht gevestigd op een onderwerp dat hem na aan het hart ging. Open Access was één van zijn speerpunten en samen met onder meer Koen Becking is het hem gelukt dat op de kaart te zetten en concrete resultaten te boeken.

Maar er waren meer plekken te verdelen in Top 10 én Tip 5. Voor sommigen kwamen die uitverkiezingen als een grote verrassing. U ziet hieronder een selectie van de meest in het oog springende reacties. 


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK