Wie moeten er in de ScienceGuide Top 10?

Nieuws | de redactie
21 juni 2017 | Op 4 september aanstaande vinden overal in Nederland de academisch jaaropeningen plaats. Voor ScienceGuide reden om terug te blikken. Wie waren volgens u afgelopen collegejaar bepalend in hoger onderwijs en wetenschap? Laat het ons weten.

Het was het jaar waarin chemicus Ben Feringa de Nobelprijs won, Nederlandse universiteiten clashten met wetenschappelijke uitgevers en Bussemaker haar Gelijke Kansen Agenda presenteerde. Maar wat gebeurde er allemaal nog meer?

Ook aan u stellen we daarom de vraag. Wie deden er van zich spreken? Wie drukte nadrukkelijk zijn of haar stempel op Nederland als kennisland? Wie presteerden er iets uitzonderlijk of namen besluiten die het hoger onderwijs van richting deden veranderen?

Ook u bent nadrukkelijk aan zet in deze. Heeft u ideeën over mensen die absoluut niet in deze lijsten mogen ontbreken? Mail dan naar info@scienceguide.nl en laat ons – uiteraard onderbouwd – weten wie er waarom in de ScienceGuide Top 10 moeten. De deadline voor het indienen van suggesties ligt op vrijdag 18 augustus.


«
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.
Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan
OK