HAN-bestuurder Diana de Jong overleden

Nieuws | de redactie
28 maart 2018 | Op 48-jarige leeftijd is bestuurslid van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen Diana de Jong overleden. "In Diana verliezen wij een zeer betrokken collega en bekwaam en getalenteerd bestuurder," zegt Kees Boele, voorzitter van het CvB.
Diana de Jong. Foto – Jaques Kok

De Jong is afgelopen dinsdag overleden aan de gevolgen van kanker. Binnen de HAN wordt Diana de Jong herdacht als een daadkrachtig bestuurder. Met haar combinatie van visie, ambitie en energie heeft zij veel voor de HAN betekend. Met name op het gebied van het toegepaste onderzoek binnen de HAN was zij van meerwaarde.

“Diana had een duidelijke visie op hoe onderzoek en onderwijs samen kunnen gaan binnen een hogeschool, in nauwe relatie met het werkveld,” zo stelt Boele. “Haar betrokkenheid bij de HAN en onze regio was zeer groot. Als mens zal ik vooral haar eerlijkheid, enthousiasme, scherpzinnigheid en prettige wijze van samenwerken missen. Ik wens haar man en dochter, evenals haar familie en vrienden, heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit immense verlies.”


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
«

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK