On the Agenda – Week 35, 2019

Nieuws | de redactie
30 augustus 2019 | De On the Agenda van deze week met de val van de Italiaanse regering en de betekenis daarvan voor de wetenschap, de banden van Jeffrey Epstein met de academie, lesgeven aan Generatie Z en alles over de protesten in Hong Kong.
Hong Kong

Take 1 – Education

Lesgeven aan studenten van Generatie Z is veeleisend. Wat zijn de belangrijke lessen uit Groot-Brittannië? China ontvangt geld van de Wereldbank voor de ‘trainingskampen’ voor Oeigoeren en twijfels bij het nut van ‘flipping the classroom’.

Take 2 – Research

Wat betekent de val van de Italiaanse regering voor wetenschapper? Welke banden had Jeffrey Epstein met de academische wereld en hoe kunnen perverse prikkels in het onderzoek kunnen worden teruggedrongen?

Take 3 – Hong Kong

Het is nog altijd onrustig in Hong Kong, waar massaal geprotesteerd wordt tegen de politieke invloed van China. Inmiddels is protestleider Joshua Wong opgepakt. Lees alles over de rol van studenten in de grootschalige protesten.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
«

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK