On the Agenda – Week 43, 2019

Nieuws | de redactie
25 oktober 2019 | De On the Agenda van deze week met de onderwijsplannen van Elizabeth Warren, de privatisering van de publieke universiteiten in India, de strijd tussen de VS en China rond nieuwe technologie en alles over Brazilië.
Amazon river Photo: Neil Palmer

Take 1 –Education

De groeiende privatisering van Indiase universiteiten, de strijd om financiering van universiteiten in Australië, waarom universiteitsbestuurders een visie moeten hebben en de onderwijsplannen van Elizabeth Warren.

Take 2 –Research

Een Nobelwinnaar die zich afvraagt of de huidige universiteiten wel in staat zijn voor innovatie te zorgen, Trump kiest eerste zeven adviseurs voor wetenschap en technologie, de nieuwe wetenschap die de fossiele industrie angst inboezemt en de technologische strijd tussen de VS en China.

Take 3 – Brazil

Alles over Brazilië waar de wetenschap kan helpen om het regenwoud te beschermen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
«

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK