On the Agenda – Week 44, 2019

Nieuws | de redactie
1 november 2019 | De On the Agenda van deze week met nieuwe onderwijsplannen in China, de vraag naar PhD's in Afrika, de nieuwe CEO van de American Association for the Advancement of Science over open access en alles over Zwitzerland en Horizon Europe.
Bernina Railway, Switzerland

Take 1 –Education

China gaat universitair docenten verplichten zich meer te richten op onderwijs in plaats van onderzoek, de Europese zoektocht naar hoger opgeleiden en de rol van onderwijs in de aankomende verkiezingen in Groot-Brittannië.

Take 2 –Research

De nieuwe CEO van de American Association for the Advancement of Science geeft zijn visie op academisch publiceren, nieuwe trends in onderzoek zorgen voor slechte wetenschap en de groeiende vraag aan PhD’s in Afrika.

Take 3 – Switzerland

Alles over Zwitserland waar men vreest de start van Horizon Europe te moeten missen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
«

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK