On the Agenda – Week 48, 2019

Nieuws | de redactie
29 november 2019 | Hoe het hoger onderwijs in India steeds massaler wordt, de balans tussen onderzoek en innovatie in Horizon Europe, wat Afrika moet doen om lijn te krijgen in het gezondheidsonderzoek en alles over Indonesië. De On the Agenda van deze week.

Take 1 –Education

Hoe India de stap aan het zetten is van hoger onderwijs naar de elite naar hoger onderwijs voor de massa. De belangrijkste trends voor het nieuwe jaar in hoger onderwijs. Protesten in Frankrijk en Chinese jeugd gebruikt nieuw sociaal medium TikTok voor kritiek op de overheid.

Take 2 –Research

De balans tussen onderzoek en innovatie in het nieuwe Horizon Europe programma. Carlos Moedas blikt terug. Kritiek op de plannen van de EPA in de Verenigde Staten en de vooruitzichten voor het gezondheidsonderzoek in Afrika.

Take 3 – Indonesia

Alles over Indonesië in deze editie van de On the Agenda.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
«

ScienceGuide is bij wet verplicht je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies.

Lees hier over ons cookiebeleid en klik op OK om akkoord te gaan

OK